Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Accountmanager Nederland

Plaatsingsdatum 03-04-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Zeewolde Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Per direct gezocht: Accountmanager Nederland M/V (40 uur)
Ben jij altijd op zoek naar mogelijkheden om klanten te helpen zodat ze beter scoren? Hou jij van relaties bouwen en onderhouden? Heb jij die gunfactor? Is de online wereld voor jou een tweede thuis? Wil je werken bij een internationaal opererend online marketing bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het bedrijf Qassa
Qassa is een internationaal online shopping platform waar consumenten gratis lid van kunnen worden. Adverteerders kunnen advertentieruimte inkopen op basis van fixed fees of performance based afspraken. Wij hebben al meer dan 17 jaar ervaring in de groeiende Affiliate Marketing branche.

Het voordeel voor een Qassa lid? Via onze nieuwsbrief en website blijft het lid op de hoogte van de nieuwste acties van webwinkels. Daarnaast ontvangen onze leden cashback als ze via ons platform een aankoop doen bij één van de ruim 2.000 aangesloten webwinkels (adverteerders). Deze cashback kan het lid laten uitkeren in geld. Momenteel is Qassa actief in 6 landen met miljoenen leden. Het Qassa team bestaat momenteel uit ongeveer 20 medewerkers. Allen gevestigd op ons kantoor in Zeewolde.


Jouw baan
Samen met je collega’s ga je via e-mail, telefoon, Skype en diverse beursbezoeken de beste deals maken met onze relaties. Dit zijn Affiliate netwerken en grote adverteerders. Je hebt een eigen vaste klantenportfolio. De advertentieruimte in de dagelijkse e-mails die we versturen naar onze leden weet je goed te verkopen, net zoals de ruimte op onze website. Je wordt door onze klanten echt gezien als business partner om een zo groot mogelijke exposure te bereiken.


De ideale kandidaat heeft:
• Passie en/ of werkervaring (2-10 jaar) in het online marketing vak;
• Kennis van Affiliate Marketing (pré);
• HBO werk- en denkniveau;
• Zowel een leergierige als doelgerichte houding;
• Een klant- en servicegerichte instelling, denkt in mogelijkheden en is creatief;
• Goede onderhandelingsvaardigheden, durf en overtuigingskracht;
• Alle kenmerken van een teamplayer;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
• Goede beheersing van de Engelse taal.


Arbeidsvoorwaarden:
• Je komt te werken bij een bedrijf met een informele bedrijfscultuur waar initiatief, creativiteit en resultaten gewaardeerd worden;
• Werken bij Qassa betekent werken op een fijne werkplek om goed je werk te kunnen doen. Een zeer goed verzorgde lunch, mogelijkheden om te sporten met fitness abonnement, spontane barbecues, eind van de maand een gezamenlijke borrel en een jaarlijks personeelsfeest;
• We gaan aan de slag met jouw carrière door persoonlijke begeleiding en actieve kennisdeling;
• Je krijgt een individueel opleidingsbudget toegewezen;
• Natuurlijk hebben we een goed pensioen, vergoeden we reiskosten en bieden we een marktconform salaris met bonusregeling.


Interesse?

Laat je CV achter, een LinkedIn bericht of neem contact met ons op via +31 (0) 36 535 92 89. We gaan graag met je in gesprek.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Account Manager, Verkoper, Commercieel Medewerker, Zeewolde, Qassa,

Contactgegevens

Contactpersoon Patrick de Lange

Vestigingsplaats

Solliciteer